Mit ord for 2017

tøj

Mit ord for 2017

Glad 2017! Først vil jeg takke for at du har læst sammen. Denne blog har været en stor velsignelse for mig i år, og jeg beder om, at det nye år bringer endnu flere velsignelser ved at bruge Always A Clothes Call som et middel til at engagere dig alle!

Min bøn for jer i år er, at Gud vil vise dig den kærlighed han har for dig. Romerne 5: 8 siger: “Men Gud demonstrerer sin egen kærlighed til os i dette: Mens vi stadig var syndere, døde Kristus for os”. Dette er et af mine yndlings vers og en stor påmindelse om, at selv når vores omstændigheder ændrer sig, svigter Gud aldrig. Vi starter ofte det nye år med stor entusiasme og optimisme, der dog hurtigt kan falme, når vi står over for prøvelser og trængsler. For et par dage siden læste jeg noget, en kristen ven blev sendt på Instagram, og det var virkelig fast med mig. Hun sagde, at vi altid vil komme ud af dalen så hurtigt som muligt, alt for at føle sig trygge og trøstede igen, men i dalen er hvor Gud lærer os om sig selv mest. Vi ønsker at løbe til bjergtopperne og indånde den friske luft af indløsning hurtigt, men nogle gange langsomt er godt. Nogle gange er mørke dale nødvendige dele af Guds plan. Esajas 42: 2 siger: “Når du går gennem vandet, vil jeg være med dig; Og gennem floderne skal de ikke overvælde dig; Når du går igennem ild, skal du ikke brændes, og flammen skal ikke fortære dig. “Selvom dalen bliver mørk, og jeg ikke kan se slutningen i syne endnu, kan jeg hvile i sandheden om, at Jesus aldrig tilbageholder noget godt Fra os, raffinerer os til at gøre os stærkere og hans barmhjertighed er nye hver morgen.

Jeg er ikke stor på beslutninger, simpelthen fordi jeg aldrig kan holde dem. I stedet forsøger jeg at bede om et ord, som Gud ville hjælpe mig med at legemliggøre i det nye år. I år har Gud imponeret mig ordet glæde. Selv i de tidspunkter, hvor jeg er stresset,Irriteret og frustreret Jeg håber, at jeg kan være glad for alle forhold i år. Bibelen siger i Filippinerne: “Gør alting uden at grumle eller bestride, at du må være uskyldig og uskyldig, Guds børn uden ulempe midt i en skæv og snoet generation, blandt hvem du skinner som lys i verden, fastholder dig hurtigt Til livets ord, således at jeg på Kristi dag kan være stolt over, at jeg ikke forgæves har forladt mig eller arbejdet forgæves. ”

Jeg opfordrer dig til at tænke på et ord, som du håber at huske i år. Skriv dette ord på en notat, på dit spejl, i din bil eller i din notesbog. Mit håb er, at disse ord vil for hver af os reflektere Jesu Kristi herlighed og nåde, fordi i ham har jeg al mulig grund til at være glad!

Mange tak for den fortsatte støtte og kærlighed du har vist for mig og denne blog. Jeg kunne virkelig ikke gøre det uden dig!

Gem

<!– -> http://www.vadsbrolaegning.dk
http: //www.tegnestuen -klint.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *