Kjole Sæson

tøj

Kjole sæson

Jeg finder det altid svært at klæde sig på begivenheder. Jeg vil normalt føle sig speciel og nye tøj får mig til at føle, at jeg forkæler mig selv … men min bankkonto ville hader mig, hvis jeg købte en ny kjole til hver begivenhed, jeg gik til. Det er her, hvor jeg fandt Lej Runway for at løse hele min “pige med dyre smag og en tom lommebok” woes. Jeg har lavet sammen med RTR for at få dig et par af mine foretrukne begivenhedskjole, der passer perfekt til alt fra en formel affære til en særlig dateaften.

& nbsp;

& nbsp;

Denne kjole fik mig til at føle mig som en prinsesse! Forsiden af ​​kjole var simpel og smigrende og ryggen var fantastisk med et lille tog og stødt ruffled detalje. Jeg parrede denne kjole med enkle korkhæl (ligner her og her) for at holde kjoleformelle og endnu sommerlige. Klippet og enkelheden forlængede mine ben og farven var fed og alligevel så elegant.

Det bedste ved dette udseende var, at jeg fik en $ 450-kjole til en brøkdel af prisen og nul den forgyldte. Jeg skal føle mig som en million bukke til natten og ikke vågne op næste morgen med alvorlige købers anger. Køb denne Skifer og Willow-kjole fra Lej Runway.

Her er nogle flere sommer kjoler, jeg elsker lige nu!

Tænd for JavaScript for at se indhold

Tak for at Lej Runway for at sponsorere dette indlæg

Fotografier af: Lauren Goudge

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

<!– -> http://www.kiropraktorer-rosengaard.dk
http://www.miehultengren.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *