Forår / Sommer 2017 Trend Forecasting

tøj

Spring / Summer 2017 Trend Forecasting

Mens NYFW tilfældigvis blev frysende kold og lastet med sne i år, så vi nogle trends, at når du grøfter parka vil være perfekt til forår og sommer . Nedenfor er et par af mine favorit trender, der er perfekte til forår og sommer!

Feminin Detaljer

Det er ikke overraskende, at bellmuffen dominerer trendscenen allerede, men nu ved vi, at det er her at blive. Se efter ærmer, der er tætte omkring skulderen og albuen og derefter flare ud for en mere dramatisk effekt. Rufflen går ikke nogenlunde hurtigt, og bueen forstærker sit spil som et subtilt tilbehør. Flere designere havde deres modeller gå ned ad landingsbanen med buer i deres hår. Se efter flæser og noget lyserødt for at tilføje lidt lys feminin til ethvert udseende i foråret og sommeren.

Shop Feminin Detaljer nedenfor!

Personligt tilbehør

Der er ingen bedre måde at vise din personlighed ud end med et sjovt tilbehør. I foråret og sommeren vender jeg til sjove smykker, udsagnsposer og funky solbriller for at føje lidt bluss til mit udseende. Hvis du er lidt mere genert om dykkerhoved først i en trend, er tilbehør den perfekte vej til at gå. Du kan vælge en billigere stil, og hvis du finder dig selv elskende, splurge for noget lidt mere dyr, som du ved, du har for evigt.

Shop Personlige Tilbehør nedenfor!

Skræddersy

Buksen bryder ud af kontoret og rammer gaderne i En langt mere tilbøjelig slags måde. For NYFW planlagde jeg at bære et par metalliske silke brede ben støvede rosenbukser med en stram, langærmet sort kropsdrag til at give mig form. Jeg ELSKEDE outfitOg jeg var så bummed, da det var for koldt at bære det! Blanding af kontorelementer i din daglige garderobe kan gøre ethvert udseende til poleret og gør dit skab meget mere alsidigt.

Shop

Skræddersy

nedenfor!

-> http://www.knoklmanagement.dk

<!– http://www.lejlighediberlin.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *