Find de bedste tilbud online

tøj

Find de bedste tilbud online

I sidste uge delte jeg mine mål for det nye år, og sandheden er, at der er et par ting, jeg håber at huske dette nye år . En af dem er selvdisciplin, når det kommer til hvor og hvordan jeg bruger mine penge. Jeg har for nylig renset mit skab og tog nogle ting ned til en forsendelse og sparsommelighed i nærheden af ​​mig. Jeg var i stand til at tjene en god sum penge til varer, der stadig var i god stand, men jeg bærer ikke længere. Alt andet, jeg ikke kunne sælge, donerede jeg til Frelsesarme. Uanset hvad du leder efter, eller hvor meget du er villig til at bruge, er der masser af online shopping sites, der vil sikre, at du får mest bang for din buck. Her deler jeg et par af mine yndlingswebsteder.

To steder, jeg elsker for billige kjoler, pyjamas og tilbehør, er Missguided og Asos. De har noget for enhver smag, og de tilbyder endda rabatter til universitetsstuderende! En af mine yndlingsfunktioner på begge sider er evnen til at se varen i en video. De bryder også ned størrelsen, så du kan sørge for, at noget passer, før du tjekker ud. Det er heller ingen hemmelighed, at jeg elsker Zara og de har et stort salg lige nu! Jeg scorede nogle fantastiske sorte støvletter til under $ 50!

Køb nogle af mine foretrukne billige udseende nedenfor!

Vil du sprænge i det nye år, men stadig vil være klog over det? Jeg bebrejder dig ikke! Heldigvis steder som The Outnet og Saks OFF 5th har designer stykker til fantastiske rabatpriser. Med internettet skal du aldrig betale hele prisen for designerartikler. Sørg for at tjekke mine favoritter nedenfor og også gennemse websteder som Gilt for at se, hvad der er tilgængeligt fra de designere, du elsker.

Køb mine foretrukne splurge-værdige ting nedenfor!

<!– -> http://www.tegnestuen-klint.dk
http: // www. Kunsthuset-zoega.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *