Brug til arbejde: Uformel fredag

tøj

Bære til arbejde: Uformel fredag ​​

Jeg fik meget feedback i sommer, efter at jeg sendte nogle af mine #elevatorselfies på Snapchat, at jer ville have råd om, hvordan man skulle klæde sig til kontor. Hvis du savnede mit første indlæg dedikeret til at spikere det grundlæggende eller mit andet indlæg alle om overgangsstykker, skal du sørge for at give dem hver en læsning. I dette indlæg, den endelige af Wear to Work-serien, taler jeg om uformel fredag. Jeg giver dig mine tip til at finde en god faglig balance og hvordan man klæder til fredagens efterår.

Hver kontorkultur er anderledes, og dette er Hvor det er vigtigt at føle miljøet før man tager risici. Uformel fredag ​​betyder ikke, at du kan vise dig til kontoret helt forvirret. Du vil stadig se professionel og sætte en tone, du er fast besluttet på og seriøst, men du kan vælge noget lidt mindre formelt. Min arbejde kultur på Saks var yderst afslappet og rippet jeans var helt acceptabel enhver dag i ugen. Men jeg tog et par uger før jeg braved et par mine til arbejde, og selv da parrede jeg dem med en meget mere konservativ og poleret top. Mit forslag til de fleste kontorrum er at vælge en mørkvasket denim uden huller eller tårer. Par jeans med en skræddersyet crew-neck sweater som denne, eller bære en bluse og en sød par lejligheder eller hvide sneakers som disse. Om efteråret og vinteren, par dine støvler med denim og en stribet tee eller hyggelig sweater. Jeg vil som hovedregel sige, at du gerne vil, hvis du møder en persons forældre for første gang. Du vil være den bedste version af dig selv, men du behøver ikke at gå over toppen. Fredag ​​er også en god dag til at inddrage lidt mere af din personlighed. Brug en passende grafisk tee eller sweater som denne eller den ene, eller brug noget mere din stil, såsom aGlat knap-ned som denne, eller en dekorativ t-shirt som denne.

Jeg håber det hjælper dig, når du bygger dit arbejdsklap. Ønsker du flere råd om, hvordan man klæder til kontoret? Kommentar nedenfor!

Køb et par fredags passende ser nedenfor!

Fotografier af: Dane Hillard Photography

& nbsp;

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

<!– -> http://www.lauratangjensby.dk http : //www.minivers-peranns.dk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *